Menu
Your Cart
Important notice goes here. Learn more

Plata cu cardul online

Plata cu cardul in rate

Plata cu cardul la livrare

Plata numerar ramburs

Plata prin transfer bancar

Modalitati de plata

Plata online cu cardul

Plata cu cardul prin intermediul magazinului nostru este sigura si utilizeaza serviciile NETOPIA.

Dupa ce plata a fost realizata vei primi un mail automat cu confirmarea tranzactiei. Daca a aparut o eroare in procesul de plata atunci vei fi informat ca plata nu s-a efectuat si va trebui ca operatiunea sa fie efectuata din nou.

Platile online sunt realizate prin platforma Mobilpay. Cardurile cu care se poate plati online sunt cele emise de VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro - daca au cod CVV/CVC).


Netopia Mastercard Visa

Nu se percepe comision pentru tranzactiile de plata online. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, C&C DATA ELECTRONICS foloseste platforma Mobilpay.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Mobilpay. C&C DATA ELECTRONICS nu primeste, utilizeaza sau stocheaza datele referitoare la cardurile folosite pentru plata online.

In situatia in care cardul utilizat pentru a face plata online este asociat unui cont in alta moneda decat Lei, tranzactia se efectueaza in Lei la cursul de schimb al bancii emitente a cardului respectiv.


Interfata de plata Netopia

Dupa finalizarea plasarii comenzii vei fi redirectionat catre pagina Mobilpay unde vor trebui intoduse datele cardului.

Pentru asistenta apeleaza Netopia la 021-527.77.27 (program luni-vineri 10.00-18.00) sau scrie la adresa de e-mail contact@mobilpay.ro

Viziteaza site-ul NETOPIA pentru a afla mai multe detalii.

Plata cu cardul in rate

Comenzile plasate pe Aereconditionate.ro pot fi achitate cu cardul tau de rate fara dobanda, plata putand fi facuta online sau la momentul livrarii pentru comenzile cu plata ramburs.

Interfata de plata Mobilpay, pentru plata online cu cardul, in rate

Dupa finalizarea plasarii comenzii vei fi redirectionat catre pagina Mobilpay unde vor trebui intoduse datele cardului.

Sistemul selecteaza in mod automat dupa introducerea numarului cardului tipul acestuia si optiunile de plata in rate.


Plata cu numerar la livrare - ramburs

Plata se face in Lei la livrarea produselor prin curierat.

Platile se pot face cu numerar pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 10.000 Lei pentru persoane fizice si 5.000 Lei pentru persoane juridice (sumele cu TVA inclus). Comenzile a caror valoare depaseste aceste plafoane se pot realiza prin oricare din celelalte metode de plata.

Plata cu cardul la livrare

Comenzile a caror livrare se efectueaza in Bucuresti pot fi achitate cu cardul in momentul livrarii.

Aparatura de tip POS poate fi utilizata contactless astfel ca poti plati la POS direct cu telefoanele de tip Apple iPhone, Android sau cu smartwatchurile Apple Watch.

Cardurile cu care se poate plati la livrare sunt cele emise de VISA (Classic si Electron), MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu se percepe comision pentru tranzactiile de plata cu cardul.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul bancii proprietare a echipamentului POS. Aereconditionate.ro nu primeste, utilizeaza sau stocheaza datalii referitoare la cardurile folosite pentru plata.

In situatia in care cardul utilizat pentru a face plata online este asociat unui cont in alta moneda decat Lei, tranzactia se efectueaza in Lei la cusul de schimb al bancii emitente a cardului respectiv.


Plata prin transfer bancar

Plata cu ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emisa de C&C DATA ELECTRONICS.

Livrarea produselor sau executia serviciilor se va efectua dupa ce plata va fi vizibila in extrasul de cont.

Reprezentantii persoanelor juridice trebuie sa detina imputernicire din partea companiei si actul de identitate pentru a putea intra in posesia comenzilor achitate in avans cu ordin de plata.

Conturile in care pot fi achitate facturile sunt:

RO75RNCB0069016869260003

Cont Lei, deschis la BCR Libertatii