Menu
Your Cart
Important notice goes here. Learn more

Informatii livrare

Livrarea produselor comandate magazinului nostru se poate face printr-un serviciu de curierat rapid in Bucuresti si oriunde in tara respectiv prin FAN Courier.


Termenul de livrare variaza in functie de momentul in care este plasata comanda. Toate comenzile preluate pentru Bucuresti si zonele limitrofe pana la ora 13.00 vor fi livrate in aceeasi zi. Dupa ora 13.00 comenzile vor fi livrate incepand cu ziua urmatoare in termen de 48 de ore.

Contravaloarea transportului produselor la destinatie va fi suportata de cumparator, exceptie facand promotiile care includ livrarea sau pentru care livrarea este oferita gratuit.

Coletele ajunse la destinatie nu pot fi deschise decat dupa ce clientul semneaza de primire si achita contravaloarea produselor. In cazul in care va fi constatata o lipsa a conformitatii, clientul poate returna produsul in conditiile precizate in site insa numai inainte de realizarea montajului. Dupa realizarea montajului, produsul la fi supus interventiei service iar garantia va fi asigurata in conformitate cu conditiile de garantie precizate in site sau in certificatul de garantie care insoteste produsul.

Alegerea modalitatii de livrare

Dupa adaugarea produsului in cosul de cumparaturi si avansarea in ecranul de finalizare a comenzii veti putea selecta modalitatea de livrare dupa introducerea adresei Dvs.